Fill Adoptiu de Gandesa - Tomás Alcoverro
Entrevistas

El periodista Tomàs Alcoverro, Fill Adoptiu de Gandesa

L’Ajuntament de Gandesa ha atorgat a Tomàs Alcoverro el títol de Fill Adoptiu del municipi. Alcoverro va ser corresponsal a Beirut per a La Vanguardia, i durant la seva carrera professional va rebre la Creu de Sant Jordi i el Premi internacional de Periodisme Manuel Vázquez Montalván. Per a Alcoverro, aquest reconeixement a Gandesa ha significat molt.

Tot i no haver nascut a Gandesa, Alcoverro sempre ha estat molt arrelat a la terra natal del seu pare, i així ho mostrava als seus textos periodístics. L’alcalde de Gandesa, Carles Luz, ha volgut destacar la gran carrera professional de l’homenatjat.

L’acte ha acabat amb música pels carrers del municipi, a càrrec de la Lira Ampostina.